All trening er satt på pause til 30. april

Vi kommer med mer informasjon i slutten av måneden, men har sett det som nødvendig å sette trening på pause etter skolene og barnehager går over til rødt nivå fra 15.april.

Treninger blir annonsert på SPOND når der er forsvarlig og åpne for det.

Her er melding fra ordfører i Stavanger som kom på hennes FB i går kveld:

Stavanger kommune har den siste uken opplevd en betydelig økning i antall smittede.Vi har alle et sterkt ønske om å delta i den nasjonale gjenåpningen snarest mulig, og kommunene på Nord-Jæren vil derfor videreføre dagens retningslinjer. Situasjonen følges tett og vurderes fortløpende. Smittespredningen har etter hvert involvert svært mange skoler og barnehager. Barnehager og skoler i Stavanger går derfor over på rødt tiltaksnivå. Stavanger kommune anbefaler også at barn og unge under 20 år i denne perioden reduserer aktivitetsnivået og ikke har mer enn én fritidsaktivitet.Vedtaket om rødt nivå gjelder fra 15.04.21 til og med 30.04.21.Les mer om hva rødt nivå innebærer her:https://www.stavanger.kommune.no/…/skoler-og…/Vi er leie nå, men akkurat nå peker pilene feil vei.

Takk igjen for at du bidrar til at vi får snudd utviklingen, og kommer oss dit vi alle drømmer om raskest mulig.❤️

https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/skoler-og-barnehager-pa-rodt-niva/?fbclid=IwAR0lE_RjWfh3ku6GUC41BhwO2fx4NhSyl9Rh203a9682FbXJSz1msAANCT4

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s