181014 Stvgr/Varden-Brodd 2-7

Det merktes godt at ikke Hugo var tilstede rett før kampstart. Vi måtte bli påminnet av dommerne om å fylle ut kampskjema, men Hugo fikk velfortjent fri etter å ha spilt 2 kamper for 2.laget som endte 2-1mot Øyane2, og tap 4-1 for Stavanger/vard2.
Mulig Hugo allikevel skulle blitt med Børge(Stav/Vard.) til Oslo på kommunikasjonskurs, siden svenske Markus ankom i drakt og trodde han hadde fått beskjed av Hugo at han var spilleklar, noe han ikke var
I tillegg kjente Trond at ryggen ikke holdt på oppvarmingen, så da sto vi igjen med 3.backer i de hektiske min. før kampstart, uten at det tok motet fra oss!
Vi var «on fire» fra første tekning! Jonas kriget til seg ballen og fikk den i retning mål, hvor Ola kranglet inn ballen fra nesten dødvinkel etter bare 9 sekunder. Standaren var satt for noe som skulle bli den beste perioden vi har spilt så lenge jeg har vært i Brodd. Spillet gikk på skinner, vi hadde full kontroll på mannsmarkeringer bakover, og Pelleg tok seg lett av de få skuddene vi slapp til. Når sirenen gikk, hadde Jonas satt 2-0 på et velplassert straffe. Vår «junior» Bjørnar som slettes ikke så ut som noen junior, banket inn 3-0 på frislag etter genial pasning av Erling.
4-0 satte Ola som virkelig hadde skrudd på «motoren», og 5-0 ordnet en alltid hardt jobbende Morten.
Målene kom så fort at sekretariatet ikke hang med, så jeg måtte høflig spørre ved periodens slutt om det ikke var 5-0, og ikke 4-0 som tavlen viste
Kampen var i realiteten avgjort selv om motstanderne slapp seg mer løs og vi giret ned et hakk så det ble jevnere. Vi var allikevel det beste laget de 2siste periodene også, og slapp kun inn 2mål noe vi kan takke forsvars trioen: Roger/Cesar/Andy samt en velplassert Pelleg som vartet opp med noen utrolige reaksjonsredninger.
Målmaskinene Jonas og Ola fikset vårt 6 og 7 mål, og den rekken med en hardt jobbene Steinar som er på full fart tilbake i form etter strekkavbruddet, viste virkelig hvor farlige de er fremover.
Trond gjorde en utmerket jobb som lagleder og oppmann på benken, slik at dette var en steinbra 7-2 lagseier av alle de nevnte involverte. Alle kan ta helg med et stort smil om munnen.

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s