1. divisjon Rogaland

Det har ikke blitt så mange referater fra førstelaget sine kamper i det siste.. Grunnene er mange.. Kjetil er ute med skadet ankel og Bjarte roter stadig vekk kampskjemaene (faktisk så stakk Antidoping Norge av med skjemaet etter kampen mot Sandnes!).

Uansett, vi har vært inne i en ganske sterk periode og formkurven ser ut til å være stigende, ihvertfall hvis vi ser bort fra de siste 10 minuttene av kampene. Dessverre er det bare én kamp igjen og etter litt for mange poengdelinger siste tiden har vi bare teoretiske sjanser til den tredje kvalifiseringsplassen.

Dette har skjedd i 2014 (beklager mangel på detaljer):

18. Januar spilte vi uavgjort borte mot Sola 7-7. Vi begynte bra men avsluttet dårligere og slapp Sola litt for langt innpå oss mot slutten.

29. Januar hadde vi besøk av Stil-Uis hjemme i Storhaughallen og klarte heldigvis å revansjere tapet borte tidligere i sesongen. Resultat 9-5 og god kontroll i hele kampen.

8. Februar spilte vi mot Sandnes i Hanahallen og ledet stort sett hele kampen. Sandnes trodde det skulle bli lett helt til Ola stupte inn første (eller andre?) målet i beste håndball-flyger stil etter sjefs-pass fra Zenon.. Da det var 3 minutter igjen hadde vi en fin 2 måls-ledelse og alt så ut til å gå bra helt til vi slapp inn to skudd fra rimelig langt hold rett før slutt. Resultat 6-6.

12. Februar var Sunde i Storhaughallen og trodde de skulle få en lett match siden de vant overlegent 6-3 tidligere i sesongen. Denne kampen hadde Andreas imidlertid bestemt oss for å vinne så vi gikk hardt ut og hentet i land en 2-målsledelse etter rimelig kort tid. Etter å ha ledet hele kampen også her slapp vi Sunde litt tettere på oss og ga dem uavgjort til slutt. De siste 20 sekundene hadde vi sikkert 10 målsjanser, inkludert en 120% sjanse fra Nicklas som han setter 10 av 9 ganger på trening.

Hvis vi klarer å holde på mannskapet (og målvakter!) til neste sesong ser dette veldig bra ut. Selv er jeg ganske glad og overasket over innsatsen på både trening og kamp. Bare det at de som ikke kan være med på kamp gir beskjed istedenfor motsatt tyder på en bra holdning i rekkene.

– Jäklar var bra vi är!

-Bjarte
«sportslig leder» og en av våre mange trenere

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s