Sandnes – Brodd(dam) 1-1

Enn en gang så er det lite folk når me skal spille kamp, I don’t get that! 😦

Dette er ju en kamp der me vet at me spiller jevnt og bra. Så blir lei meg når det ikkje kommer nok folk. Me har ikkje verdens beste kondisjon, det er ikkje noen hemmelighet 😉
Første periode va lite kaotisk men me fikk kontrollen til slutt, så det gikk bedre å bedre.

Mye press på Sandnes fra våres side og me hadde skikkelig gode muligheter. At me ikkje scorer mer er mye uflaks. Men trur at me må øve litt på at stille oss på rett plass, foran mål! De fleste av scoringene i kamper er på returer. Dette må me bli flikere på, då kommer me score SÅ mye mer 😀

I andre periode så begynte me i undertall etter en utvisning, men det gikk kjempebra! Herregud så flinke dokker va. Heilt nydelig at se!

Det gikk lang tid før første målet kom, det merkes og på banen. Det blir som en psykisk stopp i hodet på alle og når det ikkje går på så lang tid så blir alle irriterte og frustrerte. Men eg personlig trur at frustrasjon gjør folk til bedre spillere :-Pakkurat som i hockey. Vil man så kan man.

Nydelig forsvar, anfallene satt som ett skudd. Me holder tett, finner hverandre, snakker sammen (av å til, haha), sentrer bra, ser opp før me skyter, står opp. DETTE er veien til toppen jenter, me er på vei! 🙂 Alt det coach snakker om at me må bli bedre på, det satt der denne dagen. Denne dagen va me alt og lite til.

De to tingene eg husker fra tredje periode va selvfølgelig målet våres, yaaay! Endelig så kom det. Då trur eg alle fikk litt mer energi at klare av resten av kampen. Å sen selvfølgelig at keeperen våres REDDET EN STRAFFE! 😀 hallo!! Det va en av di beste redningene eg sett, å då er mitt kjære Oilers med i den beregningen 😉

Dette va en kamp me egentlig sko vunnet, men oddsene va ikkje på vår side denne dagen. Men me va det bedre laget, det vet me alle sammen.

Eg personlig mister kontrollen litt på benken av å til å høres tydeligvis ut som en gorilla eller noe. Men eg kan ikkje hjelpe det, eg blir så inne i kampen å vil så gjerne va en del av dette fortsatt uansett om eg ikkje kan spille akkurat nå.

Men eg er så glad at eg har dere jenter på laget mitt!

Mål:
1 Silje W

Brodder:
*** Heile laget! 🙂

Forfatter: Rebecca Rosseland.

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s