Brodd-Lye2, 1.div herrer

Det var Lye2 som tok turen nordover denne ufyselige høstkvelden i desember. De stilte med et relativt ungt lag, med noen forsterkninger. Brodd måtte gjøre noen omrokeringer grunnet reiser og arrangement. Morten var igjen plassert på back, mens Kjetil igjen ballanserer Steinar og Zenon på senterplass. Jani er i siget etter hjempkomst fra Hellas, og gikk inn på back med Cezar…Kameraet var for anledningen satt opp, og det kommer klipp fra periode 1 og 3 etter hvert.

Det var Brodd som startet best, og var farlig frempå allerede i første byttet. Litt kamp foran mål ender i skudd fra kort avstand, men dessverre rett på keeper. Etter dette har Brodd god kontroll på Lye, men det tar 6 minutt før første mål sitter. Zenon scorer på pass fra Jani, som riktignok går via en Lye-kølle, og Brodd tar oppskriftsmessig ledelsen 1-0.

Like etter får Lye frislag midt i slottet. Vi setter fem i muren, men ballen settes bra oppe i krysset, og det er utlikning. Litt usikker på hvordan den gikk inn… 4 minutter senere får Brodd frislag i hjørnet og Zenon legger ballen ut til Kjetil som avslutter med et håndleddskudd i nærmeste hjørnet. 2-1 til Brodd…

Men nok en gang kvitterer Lye, som ser ut som om de vil gi kamp helt til døren. Et fremspill går via en Broddkølle og daler ned bak vår back. Lye-spilleren treffer på volley og setter den bak en godt plassert Andreas (som heretter bestemte seg for å bli i det umulige hjørnet). 2-2 ble også pauseresultatet. Brodd var nok minst fornøyd med det, ettersom skuddstatistikken nok hellet i vår retning (27-17). Vi snakket om å fortsette spillet slik vi gjør på trening, og sjansene ville komme.

Perioden er ca 3 minutter gammel når en Lyespiller får 2min for å blokkere et utkast. Vi får ikke så god flyt i powerplay, men kommer til et par skudd. Det ebber ut uten scoring. Lye hadde knapt ballen disse to minuttene… Så er det Steinars tur til å komme i protokollen. Han og Zenon spiller seg fint igjennom og ballen settes på kontrollert Steinar-vis bak en utspilt keeper. Ledelse 3-2. Skulle Lye nok en gang utligne? Nei, for etter 35:21 setter Alex inn 4-2 målet, og det kunne se ut som om vi hadde kontroll. Vi er nå inne i en litt rotete periode, men allerede 19 sek senere scorer Ola på styring fra Alex og vi kan gå til pause med 5-2. Lye greide ikke å utnytte sitt powerplay i slutten av perioden. Nå så det ut til å kunne gå veien.

3-periode er ca 3 min gammel når Steinar tar saken i egne hender. Han springer en hel runde på Lyes banehalvdel og setter til slutt ballen i nærmeste hjørne fra 5m. Fin scoring fra forrige år poengkonge… Nå var stillingen 6-2, og vi kunne roe ned litt.

Jani kroner en god kamp med å sette et langskudd i krysset bak en dekket Lye-keeper. 7-2!

Lye begynte å presse litt høyere i banen, noe som førte til flertallige kontringer, uten at det ga flere scoringer til Brodd. etter 55:26 kommer en litt snodig situasjon der Cezar får 2min for slag, og deretter litt nonchalant slenger køllen fra seg i boksen, som gjør at han får ytterligere 2+10min. Så blir vi satt til å spille 3-5 i 2 minutter i stedet for 4-5 i 4 minutter. Dette kunne jo ha blitt sjebnesvangert, men Lye greide altså ikke her heller å få hull på byllen… Vi holder altså lye i 47min uten scoring, noe som vitner om trygghet frem mot de neste 2 kampene på en uke!

vepsvepsveps Andreas i mål. Står en kjempekamp. Mange gode redninger, samt gode igangsettinger.

vepsveps Steinar, for 2 mål og 1 pass. God jobbing kampen igjennom.

veps Zenon for 1 scoring og 2 pass. Holder kampen ut denne gang! Kunne scoret fler…

veps Jani, for mål og pass fra backplass. Bra nivå til tross for lite treningsgrunnlag.

Råtass: Cezar med 2+2+2+10…

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s