Brodd IBK – Lye IL (dam) 1-3(1-2, 0-0, 0-1)

Vel vitende at toppscoreren var hjemme å kjørte porselensbuss var vi litt usikre på hvordan vi skulle klare å score de 4 målene fra forrige kamp.
Men hvis en ikke klarer å score så mye så kan en iallefall holde tett bakover. Riktig nok bidro Silje med mye av det også på blåfjell i blånissenes hule. Men det viste seg å ikke være noe å uroe seg over. For vi forsvarte oss til de grader bra etterhvert i kampen.
Taktikken var at vingene skulle holde vantene og tvinge spill mot vår kanskje sterkeste spiller, Janniken. Ellers holde en tett boks og være tidlig opp i skuddene.
Vi slapp in et tidlig mål men mistet ikke formen for det. Halvveis inn i omgangen dunket Janniken inn kvitteringen og vi hadde mistet respekten totalt for Lye. Da kom også neste scoring, …av Lye, som et brev på posten når venstre backen med en uventet hastighet løpte fra vår ving, fikk pass fra hjørnet og kunne direktavslute forbi Jeanette. Uheldigvis så røk AG en muskel i leggen slik at vi ut omgangen spillet med kun to backar. Gro og Mia. De gjorde en kjempekamp med de forutsetningene.
I periodepausen gikk vi igjennom de tingene som kunne gjøres bedre. Som at ikke stresse avgårde pass uten heller forsøke holde på ballen. Men generelt en bra omgang. Andre omgang ble en fantastisk kamp sett til det defensive.  Vi var som vepser på Lyespillerne når de kom inn i vår sone. Alt av skudd ble dekket eller reddet. Janniken gjorde også en kjempekamp hvor hun neutraliserte deres bruk av senter som oppspillspunkt.
I pausen grep vi ann de små ting som kunne bli bedre. En dårlig start på omgangen hvor Lye kunne score allerede etter en minutt, men så var vi tilbake til det stabile forsvarsspillet. Vi hadde i siste perloden to powerplay. Men vi kunne ikke utnytte sjansene. Som avslutning forsøkte vi en timeout og samle styrkene til en siste offensiv. Beklageligvis så hadde vi ikke noen offensiv  kraft i denne kampen.
Dette ble en defensiv kamp med lite sjanser fremover fra vår side. Men vi hadde noen sjanser iallafall og kunne kanskje klart å redusere.  Vi må likevel, sett til spillet, være kjempe fornøyde med denne kampen. Det var en superduper defensiv kamp. Jeg må si dere overbeviser i hver kamp. Uansett forutsetninger klarer dere gjøre så stabile kamper. Spesielt i forvaret av vårt mål får jeg en tår i øyekroken av den oppofrelse dere legger ned.
Scoringer
Janniken 1 mål
Marte 1ass
Utvisninger
Brodd 0min, Lye 4min
Brodder
*** Gro
  ** Janniken
   * Jeanette
Referent: Tony

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s