161113 Stavanger – Brodd (dam) 7-5

7-5 (1-1, 5-1, 1-3)

Når eg kom frem til Jåttåhallen så blei eg litt lei meg, at ikkje flere hadde komt til kampen. Men dette er nok en av di beste kampene me noensin spillet! Herrejesus eg va imponert til di grader Hvilke jenter!

Dette var det første gangen denne keeperen stod i mål og det kunde man ikkje tru. Kjempet med alle bein i kroppen sin og skuffet ingen! så utrulig bra!
Svetten rann på di få spilleren me hadde på banen, men di kjempet på i godt og vondt. Stvg har et veldig bra lag, både på å forsvare seg å at score. Når di går mot mål så gjør di nesten alltid samme sak, vrir runt bak mål og sen kommer opp fra siden og vender å skyter. Her må me bli litt flinkere på at holde våre posisjoner så at me ikkje blir rundspilt! Me slipper spilleren våres og springer etter ballen, det må me slutte med til neste kamp, då kommer dette gå enda bedre (om mulig)

At me og kan lære oss at gå ned på kne oftere for at dekke skudd trur eg hadde hjulpet oss masse. Andre perioden va litt mye rot i forhold til første og tredje. Dette trur eg og hadde mye med at spillene va slitne og trøtte. Plus at di scorte mangen mål i andre så trur motet sviktet oss litt der…
Tredje periode var heilt nydelig! Me presset ned mot målet deres, me klarte og rundspille di og et par ganger, trur ikkje di forventet det av dette lille (men store) laget.

Nå begynner vi og at lære oss hvordan vi skal dekke opp forran målen om vi får et frislag emot oss. Nydelig at se.

Denne gangen fikk vi og ett par powerplay emot oss og eg må si at med så slitne spillere som det faktiskt va så gikk det heilt strålende! Flinke som klarte at holde en start femmer som coach snakket om i pausen. Veldig bra!

Dette va en gøy kamp at se på, vi blir bedre og bedre. Scoringene blir fler og fler. Keeperene blir og bedre og bedre.
Har ikkje så mye mer å si om denne kampen, det va heilt enkelt; nydlig spilt!

Mål
3 Silje W
1 Mia
1 Silje E

Brodder
*** ALLE SAMMEN

Ordsvinger: Rebecca

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s