Brodd – Sandnes, 1 div Rogaland.

Så var man ikke uovervinnelig… Herrelaget kom seg ned på jorda igjen etter den glimrende seriestarten. 2 seire av to mulige skulle følges opp med seier over Sandnes og videre tabelltopp. Vi følte vi hadde overtaket etter seier i sesongoppkjøringen, men det var Sandnes som startet best. Brodd hadde mønstret et bra lag. Vi var endelig fulltallige etter skader, sykdom og annet fravær. Forhåpningen var derfor stor til et bra resultat. Ola var riktignok litt dårlig etter sykdom, men følte seg klar. Lagene kjenner litt på hverandre i starten av første omgang, og vi pådrar oss en litt unødvendig 2-minutter etter bare 3.58. Nicklas er litt hard ut mot vantet og får ta en liten hvilepause. Vi rir av undertallet uten altfor store problemer. Det lover bra.

Så kommer det en situasjon som skulle diskuteres i etterkant. Cezar gjør en bra defensiv jobb og tupper vekk ballen foran en Sandnes-spiller. Han henter skuddet fra taket, og smeller til kølla til Cezar. Alle stopper opp, utenom sandnes-spilleren som etterpå setter ballen under Pelleg. Det dømmes mål, til store protester. En lignende situasjon skulle vise seg å bli avgjørende senere i kampen. Perioden ebber ut på 0-1, der Brodd hadde flere sjansen til å både redusere og ta ledelsen.

2.perioden er 6 minutter gammel når Sandnes går opp i 0-2. Det sprer seg litt uro i rekkene, men vi bestemmer oss for å fortsette med samme taktikk. Dette gir resultater. Nicklas jobber inn 1-2 med en backhand nede til venstre for keeper. Ola får assisten etter mølje foran mål. Godt å være tilbake i kampen. Det skulle bli Brodd som også scoret det neste målet. Morten kjemper ballen inn etter tidenes klabb-og-babb i Sandnes-slottet. Det er enda 7 min igjen av midt-perioden. Vi jobber knallhardt for å komme i ledelsen, og får et power-play etter 35.26. Noe famlende spill her, det sitter ikke helt. Sandnes får faktisk komme til et par overganger her, men uten at det blir helt farlig. Vi forblir målløse i slutten av perioden, men Sandnes får en litt enkel scoring fra back-posisjon bare 30 sek før slutt. Det er to Brodd-spillere mellom skytter og keeper, og det er nok kanskje derfor den går inn. Pelleg er litt dekket og rekker ikke å reagere raskt nok. Surt mål på tampen av perioden, og den ender 2-2.

Nå må vi reise kjerringa i siste periode. Vi bestemmer oss for å øke innsatsen litt. Den ene rekken går ut med høyt press. Dette fører umiddelbart til masse sjanser, uten at vi greier å putte. Men så, etter 60.08 får Sandnes en 2-minutter for spille med hånd. Kanskje noe billig, men dog…  Steinar setter inn 3-3 etter meget bra power-play.  5 trekk innom alle spillerne før ballen settes inn etter retur fra keeper. Andy får assisst, siden det var han som skjøt i utgangspunktet.  Vi fortsetter kjøret, og nærmer oss seriøst en ledelse. Utvisning til begge lag, og litt amperhet preger kampen nå. Vi rir av vårt undertall, og får sjanseni overtall på 54.04. Masse store sjanser, både fra Andy og Steinar, men Sandnes kommer også alene med Pelleg, men ikke scoring. Så har vi satt powerplayet med Sandnes dypt nede. Det blir litt kjemping foran mål, og alle tror egentlig at Brodd skal ta ledelsen, men så kommer det en klarering som går forbi meg som bakerste mann. Dette fører til brake-away for Sandnes nr 8 som kaldt og rolig putter på til 3-4.

Så dum følte jeg meg da...

Så dum følte jeg meg da…

Etter dette går vi over til 1-2-2 med høyt press. Dette fører til at vi tar 2 2-minuttere i sluttminuttene. Tilsvarende situasjon der Sandnes scorer mål. Vi får utvisning. Morten forsøker å klarere, men bommer og treffer Sandnes-kølle. Vi fikk ikke frislag, men sandnes får overtall… To like situasjoner med veldig forskjellig utfall. Sandnes pynter på til 3-5 3 sek før slutt. Kjipt, men vi får ta tapet og vokse på det. VI har sjansen til revansj på bortebane, og den skal vi ta!

vepsvepsveps Nicklas, for bra jobbing og en viktig scoring som tok oss tilbake i kampen

vepsvepsOla, for stor innsats og to viktige assist. Har enda mer å gå på!!

vepsCezar, for stor innsats. Gjør lite feil og er på vei til bra form

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s