Lye-Brodd(dam) 14-7

Lye-Brodd(dam) 14-7
(3-1, 5-1, 6-5)
—————————————-
Når vi satt i bilene ut til Lye var det en trener som ikke var alt for optimistisk. Det er en lang reise å sitte å gruble på… Når jeg viste, med kort varsel, at vi kun hadde med en senter og to backar. Heldigvis var det mange vinger med så med kreativ omskolering ble Live senter. Anki og Ellen fikk prøve seg på å spille back.
Laddet til tennene med banan og energidrikk så var vi til slutt klare til kamp.
Tross de litt dårlige forutsetningene så var det vi som tok ledelsen. …
Gjennom store deler av kampen klarte vi å forstyrre oppspillene til Lye med høyt press og flinkt markeringspill. Her gjorde vingene et kjempe arbeid. At forsvarsspillet starter allered med vingene er noe vi kanskje ikke vært så gode på tidligere.
At Lye har et bedre grunnspill og klarer å spille ut oss av og til er helt naturlig og noe som kommer av at de fleste av oss fortsatt er ferske. At vi likevel er såpass med i kampen er mye takk vare bra jobbing og god kommandering fra våre erfarne spillere våre. Mia og Silje står frem som gode ledere som styr sine medspillere virkelig bra.
I andre periode ble det litt rot når Live begynte å gå tom på krefter pga forkjølelse.  Da tvang fram noen spillerbytten som ikke fall så bra ut. Men vi fikk satt det igjen godt nok. Etterhvert kunne en merke at kreftene begynte å tryte å vi ikke klarte å komme tett nok opp i motstanderen. Så det ble noen enkle scoringer i løpet av andre.
I tredje gikk vi ut ned nytt mot og bestemte å stå opp og gå mer i kropp. Mange av våre scoringer kom av at vi klarte å bryte Lye sine oppspill å komme til avslutt. Silje gjorde et kjempe jobb i denne fasen av spillet. Tredje perioden bar preg av dette.
Jeanette hadde i dag ikke like god reddningsprosent som mot Sunde, men står i mot bra likevel.
Sandra sin utrolige uttelling på skuddene sine var underholdning i seg. Av og til er det bra å bare kline till. Hadde gjerne sett at hun og flere andre holdt på ballen, løfte blikket å ser etter passningsalternativ eller går med den selv litt oftere. Men håper det kommer sammen med at vi klarer å holde begge hender på køllen. 😛
Vil også framheve Marte, som tross sin unge alder tør å gå så i duell som hun gjør.
Et fantastisk godt arbeid av alle sammen.
Jeg er stolt av dere som møtte opp!
————————————————————
Statistikk
Silje WG 4 mål. 1 pass
Sandra 3 mål
Katrine 2 pass
————————————————————
Brodder
vepsvepsvepsSilje
vepsvepsMia
vepsSandra

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s