Hommersåk – Brodd, herrer

Vi pakket niste og dro på tur til Hommersåk for å hente inn 2 nye poeng og tabelltopp. Virket som det var litt vanskelig for noen av oss å planlegge en så lang kjøretur, slik at de første møtte opp 1 time før kampstart, andre under oppvarmingen mens den siste kom bare sekunder før kampen ble blåst i gang.

Brodd stilte med et rutinert lag, og det ble også bemerket av sekretariatet, som lurte på om det var normalt med så høy snittalder på dette nivået. 

Pelleg, her med gammel drakt!

Pelleg i slaget, som alltid…

Coach, Andy, kjørte pep talk før kampen og ba oss gå ut i 100, og sørge for å ta tak i kampen fra første stund. Han må i hvert fall ha blitt inspirert selv, for det var han som sørget for ledelse 0-1 etter 7 min, etter at Zenon hadde lekt seg med noen Hommersåk forsvarer og passet til Andreas som hadde kommet seg helt fri foran mål.

Vi fortsatte trykket også etter dette målet, men begynte å dabbe av og bli litt ukonsentrerte, slik at Hommersåk kunne utligne etter 14min med et noe heldig mål.

Vi gikk til pause med 1-1, kjørte pausetrikset til Andy, som må holdes hemmelig og i hvert fall ikke lekke ut noen bilder. Ser ikke helt smart ut, men skal ifølge treneren gjøre underverker……

I andre periode tok vi tak igjen og gikk opp til 1-4, før det var spilt 10min av denne perioden. 1-2 målet ble scoret av Alex, de to neste av Andy, som dermed hadde fått seg et hat-trick før halvspilt kamp. Hommersåk reduserte igjen på et frislag, men bare minutter etterpå fikk vi det siste målet i omgangen. Dette ble satt inn av Ola, etter at ballen på kjapp en-touch hadde vært innom alle 5 spillere på banen i dette angrepet.

Pausetrikset så ut til å ha hjulpet, så vi kjørte det en gang til. Vi kastet også utpå vår hemmelig våpen, Ole H, som ganske kjapt gjorde seg bemerket med en liten 2 minutters. Ble litt utvisninger i den siste perioden, på begge lag, men flest til oss, uten at det heldigvis ikke ødela noe. Det nærmeste Hommersåk kom var 4-6, men så var det Ola show. 4-7 målet, så stormet en heltent Ola rett fra benken og forbi noen Hommersåk back’er og satte ballen kontant i mål. Steinar som Ola hadde byttet med, hadde ikke rukket å sette seg ned på benken før ballen lå i mål. Med i underkant av 5 minutt igjen å spille, så fikk også Aleksander sin debut i 1 divisjon, når han erstattet Pelleg og takket for tillitten med to veldig bra redninger.

Nå var det bare til å cruise inn til seier og tabelltopp. 4-8 etter 57min var en perle fra Nicklas, etter at Andy hadde spilt ham helt fri. Usikker på om det var genial pasning fra Andy, enn dårlig backspill av Hommersåk. Ola avsluttet det hele med 4-9 målet! TABELLTOPP!!!

vepsvepsvepstil Ola for utrettelig jobbing og fire mål.
vepsveps til Andreas for sitt tidligere hat-trick og pasning til Nicklas
veps til Alex for sine 3 assist (som skulle vært 4, men en kom ikke med) og viktige 1-2 mål.

En halv brodd til resten av laget!

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s