Seriefinale mot Lye2, herrer

Offisiell logo for Brodd Innebandy

Det var et spent Brodd-lag som dro til Lyefjell tidlig lørdag morgen. Lagene lå likt på tabellen før dagens toppoppgjør. Det var ett bra, men noe redusert Brodd-lag som ble mønstret. Taktikken var å gå ut med stor defensiv trygghet, for så å sette spillet etter hvert. Kunne vi greie å holde imot tempoet til det unge, sterke Lye-laget?

Kampen startet som forventet, med massivt Lye-press, men godt spill av Pelleg og samarbeidet fremover førte til lite store sjanser. Det var riktignok Lye som tok ledelsen på typisk vis. Markeringen foran mål glipper og de kan score enkelt fra slottet. Ikke bra med tanke på kampens plan. Nå var vi allerede bakpå, og måtte flytte spillet fremover på banen. Vi greide å produsere flere sjanser, uten å få hull på byllen. Morten ryker på en 2min utvisning, og vi må spille i undertall. Ikke gunstig på dette tidspunktet. Vi rir av den, som vi har gjort på nesten alle undertall i år! Deretter vender spillet i Brodds retning. Vi greier å bryte Lye i gunstige posisjoner. Trond blir jagd frem på en kontring og setter opp Steinar som kan utligne til 1-1! Kampen lever. Perioden ebber ut med jevnt spill. Sjanser begge veier, men ingen scoringer.

2.periode starter også med et noe høyere press fra Lye, men de lykkes ikke å stresse våre backer. Vi greier å spille oss kontrollert ut av sonen gang etter gang. Lye senker presset, noe som gir bedre rom for vårt spill i offensiv sone. Vi får kontrollere det offensive rommet bak Lyes mål og setter to mål denne perioden uten at Lye får uttelling. Nicklas og Zenon putter. Meget bra periode for Brodd! 1-3

I pausen mot 3. bestemmer vi oss for å gjøre noen bytter for å endre spillet i litt mer defensiv retning. Vi skal jobbe knallhardt sammen, og stenge bakover. Det gikk ikke som planlagt! Det tar ikke lang tid før Lye starter opphentingen. Planen glipper, og vi blir for offensive. Lye reduserer til 2-3 ganske kjapt etter start. Vi blir litt stresset, men greier likevel å heve spillet. Alex scorer på tennis etter en horibel klarering av en Lye-back. 2-4! Det hjelper lite, da Lye nok en gang scorer på neste bytt. 3-4, og ny nerve.  Nå skjedde det så mye at jeg ikke helt husker rekkefølgen. Lye scorer nok et mål etter dagens eneste glipp av Pelleg. Stillingen er 4-4 med 10 min igjen. Men så vil Nicklas det anderledes. Brodd får frislag på kanten av boksen… Nicklas scorer på pass fra Mats. Brodd leder 4-5 med 7 minutter igjen. Knallhard jobbing fra samtlige ser ut til å betale seg, men Lye tar ut keeper i sluttminuttene og setter opp 6-5 spill. De produserer noen STORE sjanser, men de greier ikke å score mer. Seieren er et faktum. Og for en deilig lagseier! Gratulerer til alle, og god helg. Inntil videre er Brodd serieleder.

vepsvepsvepsNicklas (tilbake som BB. Ofrer seg med knallhard jobbing, og scorer to viktige mål)

vepsvepsSteinar (god form om dagen. Scorer i nok en kamp, og legger ned masse arbeid. Manglet litt uttelling i dag for å bli BB)

vepsPelleg (en liten glipp i viktig fase forhindrer to brodder. Solid spill, trygg i feltet hele kampen)

vepsMats (hans beste kamp i Brodd-trøya. Mangler litt offensivt for å nå helt opp, men jobber veldig bra, og er trygg i et defensive)

vepsOlov (legger bort småfeil, og spiller en solid kamp i tospann med Ole. Med litt mer offensive ferdigheter kandette bli meget bra)

En tanke om “Seriefinale mot Lye2, herrer

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s