Stavanger-Brodd, kampreferat damer

DSC_1160

Brodd damer fra en tidligere kamp mot Sandnes…

Som vanlig er det mye frafall frem til kamp, men det kom heldigvis fler enn først trodd. Med to rekker fremover og en reserve i bak var vi likevel ok i antall. Vi måtte riktig nok sette en keeper som utespiller men det Sanne leverte var på høyde med de andre utespillerne. Tror faktisk hun hadde flest skudd også.

Før kampen var planen å ligge litt høyere for å bryte å bremse oppspillene fra SIBK. Dette fungerte veldig bra i første omgang. SIBK scoret riktig nok første målet men det var takk vare et ekstremt dårlig bytte. Noe vi slet med i ved flere anledninger. Vi klarte å kvittere før pause ved et vakkert angrep som ble avsluttet med et pass inn foran mål fra Mette som Rebecca banket inn.
Første omgang ble avsluttet og i pausen var vi alle fornøyde med kampen så langt.

Andre omgang startet slik første endte, men etterhvert kunne en se at vi begynte å slite med strukturen på laget og SIBK fikk større yter å spille på mens vi ble løpende i mellom. Fra midten av omgangen startet SIBK få uttelling for sitt overtak og ballene rullet inn i alt høyere tempo.

Vi fikk uheldigvis en skade på Wenche som jeg håper ikke er alvorlig. Hun ble taklet ved vantet noe som renderte i 2 min overtall. Det er noe vi ikke trent noe særlig på og det ble meste at våre spillere sto å så på mens SIBK sine forsvarere spillet mellom seg bak mål. Vi gikk til pause med 5-1.

Planen før siste omgang var å holde i sammen laget og ikke gi dem så mye rom å boltre seg i. Det klarte vi ikke. Men vi klarte likevel å putte et mål til. Å da nådde vi et delmål for omgangen. Bra skudd av Janniken.

Slutten kom og kampen endte på 11-2.

Kampen hadde både sine positive og negative sider. Mye fokus på orken og det er kanskje en del men like mye at våre spillere løper mer en de trenger siden de til tider er alt for mye ut av sin posisjon.

Men de positive er Mettes løpskapasitet, Jannikens senterspill, Sannes gode spill og noen av Jeanettes redninger.

vepsvepsvepsJanniken
vepsvepsMette
vepsJeanette

Kampfakta:

Stavanger IBK- Brodd IBK
11-2 (1-1, 4-0, 6-1)
(30-15) Skudd
Utv: Stvgr 2 min.

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s