Poengdeling for herrelaget

Årets siste kamp gikk av stabelen mot Sunde2 i Kvernevikhallen. Brodd stilte mannsterke, kun Erling meldte frafall grunnet sykdom. Forholdene lå til rette for et bra resultat da Sunde kun mønstret en innbytter. Riktignok hadde de rutine i rekkene, men klar fordel Brodd før kampstart…

Første periode startet oppskriftsmessig, og allerede etter 5 minutter tok Brodd ledelsen ved Morten Askø. Klabb og babb foran Sunde-målet endte med kranglemål. Pass ble akkreditert Knut. Etter dette bølget det frem og tilbake, og det ble avdekket tempoproblemer i Brodds lag på et tidlig tidspunkt. Sunde spilte kompakt i forsvar og kom på flere farlige kontringer. Etter 12:30 kom utligningen. Sunde kommer i overtall og setter et lett mål på en god kontring. Det så litt skummelt ut nå… Men bare minuttet senere er Morten på farten igjen. Han spilles fri av Nicklas, og setter et lavt skudd bak Sundes gode keeper. Perioden ebber ut på 1-2 til Brodd.

2. periode starter egentlig som første sluttet. Brodd stanger mot et godt og kompakt sundeforsvar. Sunde kommer med kontringer som setter oss under press. Etter 7:43 kommer igjen en utligning fra Sunde på kontring. Nok en gang kommer de i overtall. Nok en gang sliter vi med tempoet… Sunde2 spiller ganske fysisk, men treffer på taklingene i denne perioden. Det fører til frustrasjon hos Brodd-spillerne. Olov ryker på en 5-minutter for hardt spill etter 10:51. Etter ett minutt blir en ball liggende på streken bak Pelleg, og den reddes ut av Trond, som er inne i målgården. Vi blir derfor idømt straffe imot, og potensiell 2minutter ved bom. Pelleg sitter godt, og presser avslutningen utenfor. Men vi må ut i 2 minutter med spill 3-5. Skulle Sunde greie å stikke fra? I løpet av denne perioden løsner spiller nr 99 ca 10 skudd, men alle går utenfor eller blir reddet av opplagte Pelleg. I det sekund vi er 5-5 kommer et skudd fra langt hold… Det skifter retning, og sniker seg inn bak Pelleg. På dette tidspunktet ser det noe mørkt ut igjen. Vi er under for første gang. Perioden ender uten mer drama…

I pausen inn mot siste periode gjør vi et par bytter. Hugo kommer inn for Olov, og Henke kommer inn for Knut. Vi bestemmer oss også for å sette et noe høyere press. Dette gir resultater ganske kjapt. Morten blir hektet og Sunde får en 2-minutter. Vi har normalt god statistikk på power-play, og også dette gir mål. Etter 8sek scorer Morten på pass fra undertegnede. Det er igjen balanse i regnskapet, og Mortens tredje for dagen! Det står 2min på klokken, og vi har 18min igjen på å avgjøre… Bare 3 minutter senere setter Nicklas sitt eneste for dagen på pass fra Henke. Endelig ledelse igjen. Skuddet var kanskje ikke det hardeste Nicklas har sendt avgårde i grønn drakt, men like fremt scoring! Gleden blir derimot kortvarig da Sunde igjen utligner etter 1min… Så var det match igjen!

Fra dette og ut er det helt utrolig at Brodd ikke greier å score flere mål. Et brent powerplay, samt 25 sek i 5-3 på slutten resulterer i en haug med brente sjangser. På vanlig dag ville Kjetil, Zenon og Steinar kanskje satt 4-5 mål i en slik kamp, men når samtlige går at uten mål blir det for dårlig. Vi kan skylde på egen ineffektivitet, kombinert med en god hjemmekeeper. Poengtapet er surt å svelge, men vi får komme sterkere tilbake på nyåret. Året avsluttes på delt tabelltopp med Sunde2, med ett tap og en uavgjort.

God jul og godt nyttår til alle!

vepsvepsvepsMorten Askø (tre mål, og god jobing i alle faser av kampen)

vepsveps Pelleg Werthim (holder oss inne i kampen med flere gode redninger)

veps Nicklas Mider (jobber godt som senter i noe ukjent rolle)

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s