Så kom tapet…

Toppkampen stod for tur i Stavanger Idrettshall denne mørke høstkvelden. Det kalde og sure været virket som om det hadde satt seg i noe kalde Brodd-føtter, for makan til tam start på en kamp er det lenge siden de ca 20 fremmøtte på tribunen har sett. Vi lar Stavanger få komme til i slottet upresset ved flere anledninger, og de får et enkelt mål mot oss fra nesten død vinkel. Relativt kort tid etter tar de en 2-0 ledelse på et skudd som sniker seg inn bak en dekket Pelleg. Nå var det på tide å starte for oss, og vi greier å få til en redusering… Erling setter kveldens første for Brodd etter pass fra Zenon. Omgangen slutter med at Erling blir utvist for slag… Stillingen er fortjent 2-1 til Stavanger.

Vi bestemmer oss for å fortsette å spille ball, samt å fortsette å skyte, men først må vi ri av undertallspillet. Noe vi også gjør. Resten av perioden var svart, så den hopper vi over, eller forresten så scorer vi ett mål… Morten presser frem målet som kommer etter litt klabb og babb i feltet etter pass fra Erling. Mulig at dette blir registrert som selvmål, men likefremt en redusering. Brodd begynner å kjøre litt mer nå, men vi gambler litt mye i dueller, noe som fører til at vi kommer på etterskudd.

Siste periode ble ett rotterace for å hente opp Stavangers 5-2 ledelse.

Jani blir spilt opp av Steinar og setter skuddet inn bakk en dekket keeper. Godt plasser oppe i hjørnet, og Janis andre scoring i årets andre kamp for ham. Endelig ser det ut til at vi er i gang… Når da Stavanger går opp og får score på et upresset skudd fra 5 meter virker det hele litt håpløst.

En Stavangerspiller får 2min utvisning, forøvrig den eneste i kampen for dem, og vi får endelig testet power-playet. Og hvilket power-play. 6 skudd på mål, og kun sporadisk får Stavanger kontakt med ballen. Morten setter skuddet i hjørnet på pass fra undertegnede. Stillingen er 6-4. Nå er det nesten kontakt. Vi bestemmer oss for å gå ut med høyere press, noe som fører til en svak form for panikk hos slitne Stavangerspillere. De prøver å spille langt, men mister ballen ved flere tilfeller. Brodd er i ferd med å jobbe dem utav stilen. Når det er 1.10 igjen blir undertegnede spilt opp av Trond og forserer over midten og setter et halvløst skudd bak keeper. 6-5 og håp!

Kunne vi klare å hente inn hele ledelsen? Nei, vi kunne selvfølgelig ikke det… Det ble mye rot, og perioden ebber ut uten at vi får den store siste sjansen… Vi gratulerer Stavanger med seieren, men lover dem mye hardere kamp i returmøtet på Storhaug!!

Morten (to mål og utrettelig jobbing)
Jani (spiller seg bra inn, trygg defensivt, lite feil og ett bra mål)
Sturle, Trond, Erling

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s