Brodd-Sola2 15-6

Det var duket for seriestart for herrelaget i Storhaughallen i dag. Brodd tok imot Sola2, som stilte med et ungt og spennende mannskap i motsetning til hjemmelaget som hadde hentet frem det som kunne krype og gå av gamle veteraner.

Herrelaget til Brodd i sesongens første kamp. Iført nye drakter fra Salming. Kampen endte for øvrig 15-6 i favør hjemmelaget…

Første periode begynte jevnt, men Sola2 fikk en tidlig 0-2 ledelse etter rustent spill av Brodd. 0-2 målet kom i undertall for Sola-guttene ettersvakt powerplay spill av hjemmelaget. Deretter var det Brodd som overtok spillet, og scoret fire på rad før Sola på nytt greide å kvittere. Litt frem og tilbake på slutten, men Brodd innehar en komfortabel 6-3 ledelse til pause. Det var Brodds eldste, Nicklas, som ble toneangivende med to viktige scoringer i starten av perioden.

I pausen bestemte vi oss for å kjøre på videre. Rekka med Steinar, Zenon og Erling presset høyt, mens Niclas, Assa og Kjetil spilte sone i forsvar. Dette fikk uttelling for begge rekkene. Pelleg kom innpå i mål etter 9 spilte minutter og tok over etter en opplagt Aleksander. Steinar og Nicklas putter 2 hver denne perioden, og Sola2 har ikke så mye å stille opp med. Pauseresultat 11-5.

Siste periode ble en parademarsj, der Sola2 kun puttet 1 mål på en opplagt Pelleg. Det ble puttet jevnt og trutt, og Brodd vant perioden 4-1. Sluttresultatet ble 15-6 i favør Brodd, og vi må vel si at seieren var fortjent. Brodd vinner alle tre periodene på en overbevisende måte. Sola2 hang med i starten, men etter hvert viste det seg å bli en grei seier. Nicklas med sine 4 mål på 2 perioder blir kampens profil, mens Steinar med 4 mål på 3 perioder blir nest best.

 Nicklas

 Steinar

 Zenon, Assa, Ole

2 tanker om “Brodd-Sola2 15-6

Takk for din kommentar. Husk at du kan abonnere på svar til din kommentar...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s